PERSONOPLYSNINGERBETINGELSEROM OSAFDELINGERKONTAKT
Se forespørgsel

0 vare(r) tilføjet 
I alt 0,00 DKK
 

Tilmeld vores nyhedsbrev
og få alle vore nyheder og
tilbud direkte på mail.


Man - Torsdag:
Fredag:
kl.06.00-16.30
kl.06.00-16.00

24 timers vagtservice

Telefon:
Ølstykke 47 100 280
Hedehusene 32 150 280
Hillerød 48 250 280

COOKIES- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som kan bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på www.minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder ikke cookies fra tredjeparter.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager forespørgsler/køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, leveringsadresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af forespørgsler eller ved køb.

PV-Udlejning A/S registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • Foretager et lejemål eller køb 
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Opretter en konto
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via website eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at PV-Udlejning A/S behandler personoplysningerne, herunder at PV-Udlejning A/S:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver.
  • Registrerer oplysninger om de lejemål/køb, du foretager.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer eller tilbud, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og

baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne kan anvendes til målretning af eventuel annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

PV-Udlejning A/S sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

PV-Udlejning A/S opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort eller lignende.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: bogholderi@pv-udlejning.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K eller via www.datatilsynet.dk.

Dataansvarlig

PV-Udlejning A/S
Tinghøjvej 2

3650 Ølstykke

CVR. nr. 3448 8770

 
Ølstykke
Hillerød

Tinghøjvej 2 Gefionsvej 15

3650
3400
Ølstykke
Hillerød
Tlf.: 47 100 280
Tlf.: 48 250 280
info@pv-udlejning.dk
info@pv-udlejning.dk